You are here: Home Headers Ανθοϊάματα
Συνεργαζόμενες επιχειρ.
Parking Ποδηλάτων

Το γυμναστήριο μας διαθέτει κλειστό υπόγειο φυλασσόμενο χώρο όπου μπορείτε να αφήσετε το ποδήλατο σας για όση ώρα θα γυμνάζεστε.

Πιστοποιήσεις

To 14wins είναι πιστοποιημένο από τον Σ.Ι.Γ.Α. (Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής) από τον ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων) και από τον Ultimate Pilates of Greece. Λειτουργεί με νόμιμη άδεια από την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας τμήμα Αθλητισμού Πολιτισμού, περιφέρεια Αττικής.

Τιμοκατάλογος

Εγγραφή 25€

ΟΡΓΑΝΑ

Μηνιαία συνδρομή 45€

Δίμηνη 80€

Τρίμηνη 90€

Τετράμηνη 100€

ZUMBA 45€

SMALL GROUPS 45€ - Τρίμηνη 99

Health Calculator
Εκτύπωση

Ανθοϊάματα

anthoiamataΟ Dr Bach άγγλος γιατρός-ερευνητής, πνεύμα ανήσυχο και με συμπόνια για τον άνθρωπο, περνούσε ατελείωτες ώρες στο εργαστήριο ερευνώντας ως κλασσικός παθολόγος, σύντομα τον κέρδισε η ομοιοπαθητική όπου και ανακάλυψε επτά ομοιοπαθητικά εμβόλια για το πεπτικό σύστημα τα οποία χρησιμοποιούνται και σήμερα. Παρά τις προσπάθειες του έβλεπε ότι ο ανθρώπινος πόνος δεν ανακουφιζόταν διότι οι αρρώστιες δεν είχαν την βάση τους στο υλικό πεδίο.

Έτσι στράφηκε στη φύση, πιστεύοντας ότι εκεί θα εύρισκε απαντήσεις για να απαλύνει τον πόνο που προκαλούσαν οι ασθένειες. Άφησε το Λονδίνο και μετακόμισε στην Ουαλία για να μπορεί ο ίδιος να ασχοληθεί με το τι η φύση διαθέτει για πραγματική θεραπεία. Με εκτεταμένη παρατήρηση ανακάλυψε ένα προς ένα τα τριάντα οκτώ λουλούδια, πρωτοπόρους στην πορεία της ανθοθεραπείας, που αργότερα και άλλοι θα ακολουθούσαν για να εμπλουτίσουν σε μια μεγάλη ποικιλία με άνθη συμμάχους του ανθρώπου.

Τα ιάματα λειτουργούν ως ένα ήπιο μέσο ανακούφισης της αρνητικής συμπεριφοράς και λόγω ότι παρασκευάζονται από ακίνδυνα άνθη και δένδρα, συνιστούν ένα ασφαλές σύστημα θεραπείας που δεν προκαλεί εθισμό ή εξάρτηση.
Εξαιτίας της έκθεσής τους στα πέντε στοιχεία της φύσης –γη, νερό, αέρα, ήλιο και αιθέρα-μας δίνουν πρόσβαση σε γνώση η οποία μπορεί να βοηθήσει κάποιον να εξισσοροπήσει θέματα όπως: άγχος, αϋπνία, μελαγχολία, κατάθλιψη, νεύρα, αγοραφοβία, εφιάλτες, κρίσεων πανικού, θυμού, τρόμου, φόβου θανάτου, απώλεια, μνησικακία, χωρισμού, πικρία, ενοχές, ατολμία, απελπισία, τάσεων αυτοκτονίας, φοβιών, εξαρτήσεων, επιθετικότητα, εριστικότητα, επικριτικές τάσεις, αδιέξοδο, περιθωριοποίηση, πονοκεφάλων, σοκ, βία, υστερία, ψυχρότητα, νυχτερινή ενούρηση, οδοντοφυΐα, καταπιεστική συμπεριφορά, ντροπαλότητα, έλλειψη αυτοπεποίθησης, αναβλητικότητα, ονειροπόληση, επαναλαμβανόμενα λάθη, μοναξιά, καχυποψία, απαισιοδοξία, ζήλια, νοσταλγία, τζετ λανγκ, αφηρημάδα, έλλειψη συγκέντρωση, αδύναμη μνήμη, ψυχολογική υποστήριξη σε καρκίνο, άνοια, κούραση, παραίτηση, μανία καθαριότητας, υποβάθμιση εαυτού, κακή διάθεση.

 Γκίκα Βασιλική 

 σύμβουλος ανθοθεραπείας

Android App

14 logoΚατεβάστε τo app για booking στο γυμανστήριο.

Facebook

facebook-logoΚάντε like στο Facebook. Διαβάστε άρθρα, tips και πάρτε μέρος σε διαγωνισμούς.

YouΤube

YoutubeΣτο δικό μας κανάλι θα δείτε όλα τα video με ασκήσεις και διατάσεις.

Βρείτε μας στο χάρτη

mapΚαραισκάκη 28 & Πινδάρου 6
Άγιοι Ανάργυροι 13562
Τηλ.: 210 2626149
info[at]14wins.gr

Πληρωμή με κάρτα

visaΣτο γυμναστήριο μας δεχόμαστε visa, mastercard, american express, maestro, diners club, Vpay.